Ветеринари допомогли коту схуднути у дивний спосіб: відео

9-річний кіт Мойсей з Великої Британії, який раніше важив майже 9,7 кг, за три місяці схуд на 600 грамів завдяки особливому тренажеру – біговій доріжці у воді. 

Британські ветеринари з клініки Avonvale Vet Centres підтримують пацієнта з надмірною вагою, використовуючи гідротерапію, щоб допомогти йому стати здоровішим.

Кот Мойсей став справжнім поціновувачем водних процедур, виконуючи фізичні вправи на біговій доріжці, розташованій у резервуарі з водою. Цей тренажер, зазвичай призначений для собак, допоміг коту схуднути на 200 грамів на місяць.

Лікарка Олівія Стоукс розповіла, що успіхи з Мойсеєм викликали хвилю захоплення по всьому світу. Привчити кота до водних вправ не було просто, але тепер Мойсей став набагато активнішим і почувається краще, а його тіло зазнало помітних змін.

За допомогою ветеринарів Мойсей перетворився із важкого кота на більш здорову та активну тварину. Тренування на біговій доріжці у воді допомогло йому зменшити вагу та нарости м’язи, підвищивши його загальний рівень життєвої активності та самопочуття.